06-57545232 lizzy@lizzydewilde.nl

Spreken

Ik schrijf met veel plezier maar ik spreek met nog meer plezier! Daarom ga ik graag met je in gesprek om te sparren én kun je mij inschakelen om voor jou te spreken. Dat maakt duidelijk, verheldert, geeft houvast en energie.

Voice-over, presentator en verteller

Als stemacteur spreek ik voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, uitleganimaties of commercials. Maar ik kan ook live iets vertellen, presenteren of aankondigen tijdens een bijeenkomst, opening of evenement. Dat doe ik met kennis van zaken, direct en respectvol, het gaat immers ALTIJD om het publiek en de deelnemers. Natuurlijk ook met humor en mijn persoonlijkheid (of je dat leuk vindt is een kwestie van smaak) want ik ga voor echtheid en betrokkenheid. Iedereen met een blij gevoel terug naar huis is het doel!

Er zijn vele vormen mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk ontferm ik me ook over de tekst als dat gewenst is, en zorg ervoor dat deze klopt als een bus.

Klik hier om mijn stemdemo te beluisteren, de bedrijfsfilm te bekijken waarvoor ik de voice-over tekst geschreven heb en mijn presentatie van de Musical Highlights Scratch Muziekdagen 2019.

Uurtarief: € 100 + reiskosten € 0,22 per km (excl.btw)

Zie tarieven voor toelichting.