070-3260413 lizzy@lizzydewilde.nl
|

Referenties

Dit was mijn eerste opdracht via Hoofdkraan.nl en ik ben meteen met mijn neus in de boter gevallen met Lizzy! Ze heeft echt de tijd genomen om niet alleen het doel van de tekst helder te krijgen (en goede suggesties daarvoor te doen), maar ook om een goed beeld te krijgen van mij en het verhaal dat ik wilde vertellen. De tekst is perfect geworden en ik heb er vele positieve reacties op gekregen. De samenwerking verliep erg soepel en volgens afspraak. Inmiddels draag ik haar bij alle anderen in mijn netwerk aan die op zoek zijn naar tekstschrijvers!

Sjanett de Geus

Samen met Maaike Rijk het gezicht achter LoveFitFood

Dankjewel voor de inspirerende uren. Ik heb erg genoten van jouw scherpe manier van het stellen van vragen. Wat altijd ten dienste was van het doel. Het heeft mij weer geholpen om mijn verhaal duidelijk te maken.

Thorsten Meininger

Oprichter van de Detox Academy

Lizzy’s zorgvuldigheid, het stellen van vragen om precies te begrijpen wat ik bedoel, het meedenken zodat ik uitgedaagd wordt om anders te denken, haar communicatievaardigheden die net datgene toevoegen aan onze nieuwe websiteteksten vallen me het meest op. Een interview met goed voorbereide vragen scheelde veel tijd. Lizzy is ook goed te bereiken om even te overleggen en dat werkt heel prettig.

Ingrid Stoop

Ontwikkelaar van de MatriXmethode, trainer, coach en auteur bij MatriXmethode Instituut

Met behulp van Lizzy heb ik mijn blog geheel vernieuwd. Het aantal lezers is enorm toegenomen en ik vind het schrijven steeds leuker. Lizzy is heel scherp op zowel vorm als inhoud. Ze toont warme betrokkenheid en denkt creatief mee. Ze heeft mij over mijn aarzeling om de blog te promoten heen geholpen en heeft mij ontelbare tips gegeven op het gebied van de Nederlandse taal. Warm aanbevolen voor iedereen die graag wil schrijven!

Madeleine Lenagh

Life coach, counselor and author

Lizzy heeft als schrijfster een neus voor goed lopende teksten. Ze voelt perfect aan hoe een woord, een zin of een alinea een tekst in de weg kan zitten. Een tekst kan nog zo goed zijn, ze vindt altijd het punt waar het beter kan. Als communicatiecoach kent ze alle do’s en don’ts in de wereld van internet en social media. Is dat belangrijk? Mijn blogbereik is meer dan verhonderdvoudigd, dus ik vind van wel.

Ed Westerhout

Econoom en auteur van 'Economen kunnen niet rekenen'

Wij hadden met spoed een goede schrijver nodig voor een groot project. Lizzy heeft ons alle zorgen uit handen genomen door ons de juiste vragen te stellen en zelfstandig aan de slag te gaan. Binnen korte tijd heeft zij pakkende teksten voor ons geschreven waarbij ze precies de essentie van onze boodschap overbracht. Sterke punten van Lizzy zijn haar snelheid van reageren, flexibiliteit, de geleverde kwaliteit en het nakomen van de afspraken.

Marleen Derks

Pscycholoog Zoetermeer