06-57545232 lizzy@lizzydewilde.nl
|

Referenties

Lizzy heeft mij op zeer doortastende wijze inzicht kunnen geven in mijn onbewuste drijfveren. Tijdens verhelderende wandelsessies, hebben we vele en grote stappen gemaakt! Lizzy is een scherpzinnige coach en leert mij hoe ik mijn beperkende overtuigingen kan bijstellen. Baanbrekend en heel waardevol!

Nalini Soerdjoesing

Jobhunter Gemeente Den Haag

Lizzy was presentator van de Musical Highlights Scratch Muziekdagen Leiden 2019.
Zij stelde op een charmante manier dirigent, solisten en koor voor aan het publiek en gaf telkens een interessante introductie bij de verschillende programmaonderdelen die ze daarmee op een originele manier aan elkaar verbond. Er waren zo’n 1600 mensen aanwezig in de Pieterskerk, waar de Scratch Muziekdagen al 31 jaar plaatsvinden.
Jan Walter

Dagmanager van de Musical Highlights 2019, Scratch Muziekdagen Leiden

Wij hadden met spoed een goede schrijver nodig voor een groot project. Lizzy heeft ons alle zorgen uit handen genomen door ons de juiste vragen te stellen en zelfstandig aan de slag te gaan. Binnen korte tijd heeft zij pakkende teksten voor ons geschreven waarbij ze precies de essentie van onze boodschap overbracht. Sterke punten van Lizzy zijn haar snelheid van reageren, flexibiliteit, de geleverde kwaliteit en het nakomen van de afspraken.

Marleen Derks

Pscycholoog Zoetermeer

Met behulp van Lizzy heb ik mijn blog geheel vernieuwd. Het aantal lezers is enorm toegenomen en ik vind het schrijven steeds leuker. Lizzy is heel scherp op zowel vorm als inhoud. Ze toont warme betrokkenheid en denkt creatief mee. Ze heeft mij over mijn aarzeling om de blog te promoten heen geholpen en heeft mij ontelbare tips gegeven op het gebied van de Nederlandse taal. Warm aanbevolen voor iedereen die graag wil schrijven!

Madeleine Lenagh

Life coach, counselor and author

Lizzy is een geweldig mens om mee te werken (en ook om mee op een terras te zitten). Met haar tomeloze energie, goeie ideeën en prachtige teksten zorgt ze voor wervelende verhalen over jou en jouw concepten. Ze weet echt te verwoorden wat je bedoelt en ik heb in de afgelopen 15 jaar ervaren dat dat heel bijzonder is, niet elke tekstschrijver kan dat. Haar creativiteit komt volledig tot zijn recht in een interviewsetting. Als geen ander weet Lizzy jouw verhaal te vertellen én is ze met haar feedback ook nog eens in staat om jou jouw eigen verhaal beter te laten vertellen.

Miriam Notten

Sociaal Kapitaal Expert en directeur van La Red

Lizzy’s zorgvuldigheid, het stellen van vragen om precies te begrijpen wat ik bedoel, het meedenken zodat ik uitgedaagd wordt om anders te denken, haar communicatievaardigheden die net datgene toevoegen aan onze nieuwe websiteteksten vallen me het meest op. Een interview met goed voorbereide vragen scheelde veel tijd. Lizzy is ook goed te bereiken om even te overleggen en dat werkt heel prettig.

Ingrid Stoop

Ontwikkelaar van de MatriXmethode, trainer, coach en auteur bij MatriXmethode Instituut

Dankjewel voor de inspirerende uren. Ik heb erg genoten van jouw scherpe manier van het stellen van vragen. Wat altijd ten dienste was van het doel. Het heeft mij weer geholpen om mijn verhaal duidelijk te maken.

Thorsten Meininger

Oprichter van de Detox Academy

Goedlachs schrijftalent waar fijn mee samen te werken is. Tijdens onze klus onder hoogspanning hield Lizzy goed overzicht en leverde op tijd. Ik hoop in de toekomst vaker met Lizzy te kunnen werken.

Michaël Wagemaker

Adviseur Online bij Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn

Lizzy is professioneel en ondernemend. Zij staat voor kwaliteit, verdiept zich in de inhoud en is absoluut een toegevoegde waarde in het gehele proces. Zakelijk waar nodig, maar altijd meelevend. Als redacteur van ons magazine LEVEN! kwam ik in contact met Lizzy. Zij ondersteunt zowel de redactie van LEVEN! Magazine als projectmatige opdrachten van ons reclamebureau CieremansVanReijn.

Jeroen Cieremans

Eigenaar CieremansVanReijn

Lizzy heeft als schrijfster een neus voor goed lopende teksten. Ze voelt perfect aan hoe een woord, een zin of een alinea een tekst in de weg kan zitten. Een tekst kan nog zo goed zijn, ze vindt altijd het punt waar het beter kan. Als communicatiecoach kent ze alle do’s en don’ts in de wereld van internet en social media. Is dat belangrijk? Mijn blogbereik is meer dan verhonderdvoudigd, dus ik vind van wel.

Ed Westerhout

Econoom en auteur van 'Economen kunnen niet rekenen'

Dit was mijn eerste opdracht via Hoofdkraan.nl en ik ben meteen met mijn neus in de boter gevallen met Lizzy! Ze heeft echt de tijd genomen om niet alleen het doel van de tekst helder te krijgen (en goede suggesties daarvoor te doen), maar ook om een goed beeld te krijgen van mij en het verhaal dat ik wilde vertellen. De tekst is perfect geworden en ik heb er vele positieve reacties op gekregen. De samenwerking verliep erg soepel en volgens afspraak. Inmiddels draag ik haar bij alle anderen in mijn netwerk aan die op zoek zijn naar tekstschrijvers!

Sjanett de Geus

Samen met Maaike Rijk het gezicht achter LoveFitFood