070-3260413 lizzy@lizzydewilde.nl

Stem en tekst voor voice-over

Een voiceover of commentaarstem is de stem die buiten beeld het commentaar geeft op de gebeurtenissen in een audio visuele productie. Bijvoorbeeld in een documentaire, commercial, bioscoop- of bedrijfsfilm.

Ik heb de basis- en vervolgopleiding stemacteren gedaan (geweldig leuk om te doen!). Gezeten achter de microfoon, in een professionele studio, met een headset op, heb ik flink geoefend in het inspreken van teksten. Uit ervaring weet ik dus hoe belangrijk een goede tekst is! Zowel voor de stemacteur (voice-over): snel te vatten, duidelijk, uitspreekbaar, logisch en energiek, als voor de opdrachtgever: to the point, juiste toon, kloppend vocabulair en inspirerend.

Ik schrijf nu ook teksten voor voice-overs en spreek teksten in!

Hieronder mijn stemdemo, gemaakt door Barnier Geerling van Stemacteren.nl
Voor de bedrijfsfilms van Proeftuin Zwaagdijk en A.R.K. Audio Video heb ik de tekst voor de voice-over geschreven. Op basis van interviews en research heb ik hun jarenlange expertise en know how proberen te vangen in 90 seconden tekst. Om samen met de prachtige beelden gemaakt door Story Tailors (bedrijfsfilms en uitleganimaties) hun verhaal te vertellen.

Bedrijfsfilm Proeftuin Zwaagdijk

De tekst voor de voice-over van deze promofilm van Proeftuin Zwaagdijk heb ik geschreven.

Bedrijfsfilm 30 jaar A.R.K. Audio Video

De tekst voor de voice-over van deze promofilm ter ere van het 30 jarige bestaan van A.R.K. Audio Video heb ik geschreven.

Share