06-57545232 lizzy@lizzydewilde.nl

LEVEN! Blad van ontdekkingen – regio Den Haag

LEVEN! Magazine is een regionaal glossy magazine dat vier keer per jaar verschijnt met een oplage van 15.000 exemplaren per regio. Volgens één en dezelfde formule maar met een individuele werkwijze, inhoud en uitstraling wordt er een LEVEN! Magazine uitgegeven in de regio Leiden, de regio Den Haag en de regio Utrecht. De lifestyle glossy is bedoeld voor iedereen die in de regio woont en werkt en verhaalt over een breed scala aan onderwerpen. Verhalen voor en door zowel particulieren als ondernemers.

Ik schrijf regelmatig voor LEVEN! Erg leuk om te doen. Op deze manier leer ik Den Haag en haar bewoners een beetje kennen. Ik hoor graag waarom mensen doen wat ze doen en wat dat heeft gebracht. Overal zit een verhaal achter! LEVEN! is bovendien een prachtig vormgegeven, stijlvol blad, dat uitnodigt om steeds opnieuw doorheen te bladeren.

Interview met Peter Boelhouwer

Ik wil Den Haag schoon doorgeven

Interview met Peter Boelhouwer van DB aktiviteiten, de sturende kracht achter veel evenementen die Den Haag op de kaart gezet hebben.
Max Health Club interview

Verbonden in vertrouwen

Burn Out Poli helpt mensen die vastlopen om binnen twaalf weken vol energie de draad weer op te pakken.
Tafel van Goud interview

Verhalen vertalen in van goud

Hoe een goudsmid en een historica verhalen vertellen met goud.
Restaurant Follia

Mensen leren veel meer in spelsituaties

Gamification: het inzetten van spelelementen om sneller en efficiënter te leren. Volgens Richard Moret is spelen niet alleen leuk, maar ook een goede manier om anders naar de dingen te kijken en daardoor tot nieuwe inzichten te komen.

Share