06-57545232 lizzy@lizzydewilde.nl

Voice-over, verteller, presentator

Ik heb de basis- en vervolgopleiding stemacteren gedaan omdat ik vaak te horen krijg: wat heb jij een leuke stem! Beluister mijn stemdemo, gemaakt door Barnier Geerling van Stemacteren.nl, en oordeel zelf.

Ik spreek teksten in als voice-over en schrijf ze ook!

Voor de bedrijfsfilm van A.R.K. Audio Video heb ik de teksten voor de voice-over geschreven. Op basis van interviews en research heb ik hun jarenlange expertise en know how proberen te vangen in 90 seconden tekst. Om samen met de prachtige beelden gemaakt door Story Tailors (bedrijfsfilms en uitleganimaties) hun verhaal te vertellen.

Verteller of presentator nodig?

Mijn stem gebruik ik ook graag om een avond of evenement aan elkaar te praten, als verteller of presentator. Bekijk hier een fragment van de Musical Highlights Scratch Muziekdagen in de Pieterskerk in Leiden waar ik de verteller was.

 

Die Haghe Sanghers

Twee keer heb ik een optreden gepresenteerd van Koninklijk Mannenkoor Die Haghe Sanghers. Op de Dag van de historie in Den Haag en hun jaarconcert 2019 in de Lutherse kerk.

Scratch Musical Highlights 2019 en 2020

Ik mocht de verteller zijn van de Musical Highlights 2019 én 2020 voor ruim 900 koorleden, 80 musici, 4 solisten en 500 man publiek.

Bedrijfsfilm 30 jaar A.R.K. Audio Video

De tekst voor de voice-over van deze promofilm ter ere van het 30 jarige bestaan van A.R.K. Audio Video heb ik geschreven.

Share