06-57545232 lizzy@lizzydewilde.nl

42 interviews met succesvolle ondernemers

In opdracht van Open Circles Academy.

“Open Circles Academy helpt zelfstandig professionals om succesvol te ondernemen met trainingen in commerciële vaardigheden. De Business Bootcamp trekt al jaren duizenden gemotiveerde mensen die snappen dat het hebben van een passie nog geen garantie is voor het hebben van een succesvolle onderneming. Kennis van onder andere (online) marketing, sales, financiën, leiderschap, management en social media is onontbeerlijk. Evenals jezelf kunnen presenteren, profileren en in jezelf geloven.  Al deze aspecten komen aan bod in de trainingen van Open Circles.”

business bootcamp

Oprichter en eigenaar Nisandeh Neta:

“De trainingen van Open Circles Academy maken een groot een verschil in het zakelijke en persoonlijke succes van anderen. Tijdens de trainingen deel ik vaak mijn persoonlijke verhalen. Over wat wel werkte en wat niet werkte. Omdat het inspireert en motiveert. En ik deel ook graag de inspirerende verhalen van anderen. Lees daarom de persoonlijke verhalen van onze Entrepreneurs van de Week en stel je open voor nieuwe inzichten, inspiratie en motivatie om jezelf en je eigen business naar een hoger plan te tillen.”

Ik heb 30 ondernemers geïnterviewd voor de serie Entrepreneur van de Week en 12 ondernemers voor het boek Koplopers 2015. Over drijfveren, hobbels, dromen en praktijk. En natuurlijk over wat ze geleerd hebben bij Open Circles.

De uitgebreide interviews voor Koplopers 2015 staan niet online. Wil je ze lezen? Mail me of vul het contactformulier in en ik stuur je gratis een exemplaar!

interview-coen-tuerlings-ondernemer

Coen Tuerlings

Oprichter van de Soundfullness Methode. Coen zet de kracht van resonantie in om iedereen te laten ervaren wie hij werkelijk is.

interview-elsje-visser-ondernemer

Elsje Visser

Elsje Visser van Gouden Appels helpt ondernemende vrouwen om hun huis mooi en persoonlijk te maken.

interview-thorsten-meiniger-ondernemer

Thorsten Meininger

Met de Detox Academy begeleidt Thorsten detox weken en ondersteunt mensen met het verhelpen van hun (chronische) klachten op een natuurlijke manier.

Share