06-57545232 lizzy@lizzydewilde.nl

Sparren

Behoefte om te sparren? Om overzicht te krijgen en inzicht? Ik kan je door middel van het stellen van de juiste vragen weer wat helderheid geven! Ik werk graag met de MatriXmethode. Dit is een gesprekstechniek waarmee je (weer) regie krijgt over je eigen hoofd. Het zorgt voor rust in je hoofd. Zonder dat je de inhoud van je probleem hoeft te delen.

Inzicht om het anders te doen

Ik ben gecertificeerd V-cirkel coach. Nooit van gehoord? Geeft niet, ik leg het je uit. Een V-cirkel coach helpt je bij het herkennen én erkennen van je onbewuste drijfveren. Deze sturen 90% van je gedrag aan. Onbewust dus. Zodra je je onbewuste drijfveren kent, kun je de regie over je leven nemen en échte stappen zetten. Drijfveren zijn namelijk een set overtuigingen: generalisaties van de werkelijkheid die bepalen hoe je de werkelijkheid interpreteert en dus beleeft. Zodra je ze kent, kun je ervoor kiezen om de belemmerende overtuigingen bij te stellen. Als je deze naleeft, doorbreek je een patroon en krijg je andere uitkomsten. Je hoeft geen groter huis, andere partner of nieuwe baan te zoeken om meer rust te ervaren en problemen duurzaam op te lossen.

Wandelen doet wonderen

Sparren en coachen tijdens een wandeling werkt heel goed. Het praat nou eenmaal makkelijker als je naast elkaar loopt of zit (in een auto) en elkaar niet steeds hoeft aan te kijken. Ik woon naast een mooi landgoed en vlakbij zee (gratis parkeren en makkelijk met OV te bereiken). Maak een afspraak voor meer informatie en/of om een datum te prikken!

 

 

Gesprek of wandelsessie: € 80 (maximaal 1.15 uur) (excl. BTW)
LENTE aanbieding: 3-strippenkaart voor € 150 (excl. BTW, 4 maanden geldig)

Zie tarieven voor toelichting.